50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

250 € lahjakortit on arvottu!

 

Selfiet.net on arponut kaikkien tallettaneiden kesken viisi 250 € lahjakorttia Stockmannille! Lisäksi JOKAINEN kilpailuun osallistunut on saanut Tallinnan risteilyn!

Onnetar suosi alla olevia henkilöitä, joille on lähetetty Stockmannin 250 euron lahjakortti. Onnea voittajille ja hauskoja risteilyjä kaikille kilpailuun osallistuneille!

Tero K.
Pasi J.
Taina M.
Jarno E.
Eveliina H.
 

Stockmannin lahjakortti Stockmann-Lahjakortit

Käy maksuvälineenä:

  • Kaikissa Stockmann-tavarataloissa Suomessa ja ulkomailla sekä useiden tavarataloissa toimivien vuokralaisten osastoilla
  • Akateemisen Kirjakaupan ja Stockmann Beautyn myymälöissä mukaan lukien Seinäjoen Stockmann Beauty Hair -kampaamo sekä Seppälän myymälöissä Suomessa ja ulkomailla
  • Helsinki-Vantaan lentoaseman Stockmann-myymälöissä
  • Stockmann Outlet -myymälöissä

Lahjakortti on voimassa 24 kk lataamisesta tai edellisestä käyttökerrasta. Jäljellä oleva saldo näkyy ostosten kassakuitista.

Viking Linen risteilylahjakortti

viking_xprs

Lahjakortti oikeuttaa 2 henkilön Helsinki-Tallinna-Helsinki päiväristeilyyn Viking XPRS:llä maanantai-perjantai-lähdöillä. Lähtö Helsingistä klo 11:30, saapuminen Tallinnaan klo 14:00. Paluulähtö Tallinnasta klo 18:00. Saapuminen Helsinkiin klo 20:30. Ateriat ja hytit lisämaksusta. Lahjakorttipaikkoja rajoitetusti. Ikäraja 18-v. Voimassaoloaika: 29.11.-22.12.2014 ja 6.1.-5.2.2015.

leovegas-logo